ERR_EMPTY_RESPONSE for student.php and professor.php

Bugs Reports and Useful Links

ERR_EMPTY_RESPONSE for student.php and professor.php

Postby sascha.kruszka » Wed Jul 23, 2014 11:32 am

Dear fellows,

I've got a fresh install of "eFront (version 3.6.14) • Community Edition", server have a Debian LAMP installation,

and I've some problems with the login of student and professor accounts. If I try to login as student or professor I get an empty response of the eFront system.

Firefox show: "ERR_EMPTY_RESPONSE"

The Apache2 log show this:

"GET /student.php HTTP/1.1" 302 487 "-" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/36.0.1985.125 Safari/537.36"

Anyways, this seems to me that there is a rewrite/forward to "-"

Maybe that is the problem. Doese anyone have any suggestion why this could happen?

BR
sascha.kruszka
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:19 am

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE for student.php and professor.php

Postby sascha.kruszka » Wed Jul 30, 2014 8:18 am

Hi,

I've checked the Apache configuration for any mod rewrite and all .htaccess files. But there isn't any.

Any suggestion where I can find some further information?

BR
sascha.kruszka
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:19 am

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE for student.php and professor.php

Postby kinjo » Thu Aug 04, 2016 2:00 pm

i'm also having this problem
kinjo
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 04, 2016 1:59 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest