problem with "load a file" in a Testquestion

Discussion about the commercial editions of eFront [THIS IS NOT A SUPPORT FORUM]

problem with "load a file" in a Testquestion

Postby MichaS. » Wed Apr 30, 2014 11:34 am

The Learner can "load up a file" in a test when he will not answer in the empty field.

BUT, somethime i don't will prefer this Option to load a file.
I find nothing a button in the Backend as Professor to dissable this option.

I dont see this or we dont have this option as Professor?

Michael from Berlin
MichaS.
 
Posts: 182
Joined: Sat Mar 05, 2011 8:38 pm

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby MichaS. » Mon Nov 10, 2014 6:07 pm

Hi Supporter,

after 6 monts i have ever the same problem!!

Nobody have here the answer and solution for this small problem? nobody from the supporter have enough know how for a answer?

Michael from Berlin
MichaS.
 
Posts: 182
Joined: Sat Mar 05, 2011 8:38 pm

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby elpapath » Mon Nov 17, 2014 12:55 pm

Hello,

You can select the input type through the drop down menu:
http://screencast.com/t/tUyEdcV3tv1

Eleftheria
elpapath
 
Posts: 786
Joined: Wed Jun 18, 2008 9:25 am

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby MichaS. » Fri Nov 21, 2014 11:42 am

elpapath wrote:Hello,

You can select the input type through the drop down menu:
http://screencast.com/t/tUyEdcV3tv1

Eleftheria


Dear Eleftheria,

this Option is NOT in my version ;-(

Michael from Berlin
MichaS.
 
Posts: 182
Joined: Sat Mar 05, 2011 8:38 pm

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby elpapath » Fri Nov 21, 2014 2:48 pm

:( Which version do you have?

Eleftheria
elpapath
 
Posts: 786
Joined: Wed Jun 18, 2008 9:25 am

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby MichaS. » Sun Dec 14, 2014 1:27 pm

at the moment 3.6.11 build 15059 ;-(

I will updadet but more as 50 users is double price ;-((

Michael from Berlin
MichaS.
 
Posts: 182
Joined: Sat Mar 05, 2011 8:38 pm

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby martion34 » Mon Apr 06, 2015 4:19 pm

The Learner can "load up a file" in a test when he will not answer in the empty field.

BUT, somethime i don't will prefer this Option to load a file.
I find nothing a button in the Backend as Professor to dissable this option.
martion34
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 06, 2015 4:08 pm

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby Atifrere » Tue Apr 21, 2015 10:50 am

i managed to make it work after tweeking it in low level , editing the class name in phpadmin then changing the instance name in the files , was so tough for a module .

still i didn't get a solution for the encrypted links , this is a very important feature but doesn't work with dimdim yet till now .
Atif
Atifrere
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 21, 2015 10:46 am

Re: problem with "load a file" in a Testquestion

Postby vprountzos » Mon Apr 27, 2015 9:32 am

Hello,

I am sorry i did not quite understand ... what seems to be the issue? Can you please describe me in details?

Kind regards

V. Prountzos
vprountzos
 
Posts: 589
Joined: Tue Feb 19, 2013 11:06 am


Return to eFront [Commercial Editions]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest