Page 1 of 1

Insert Modules in Contentsite of Lessons

PostPosted: Mon May 18, 2015 7:06 am
by harald
hello,

is it possible to insert modules from lessons-startsite into the content-site? this would be useful and a great usability!

see attachet example.

brgds
harald

Re: Insert Modules in Contentsite of Lessons

PostPosted: Mon May 18, 2015 9:00 am
by y.sulistya
Yes, it is.
modules_in_lesson_content.png
modules_in_lesson_content.png (59.02 KiB) Viewed 1872 times

Re: Insert Modules in Contentsite of Lessons

PostPosted: Mon May 18, 2015 9:27 am
by harald
hello yudi,

can you send me information how to do?

brgds harald